Var dig själv, var originell. Anti-mode är det nya!

Det är uppe i tiden att vara sig själv och inte alltid följa trender. Hur kul är det egentligen att alltid gå klädd som alla andra? Vi svenskar är nästan kända för att vara lite tråkiga i vår klädstil och svart är inte direkt en ovanlig färg. Blir inte livet mycket roligare om man struntar i alla trender och klär sig i precis vad man vill, se mer här. Vill du gå klädd i en rosa tröja, gör det! Vill du gå i gröna byxor, köp ett par! Det kan såklart vara svårt i vissa tillfällen att klä sig precis som man vill, t.ex. om man arbetar på en firma där det är dress code. Då måste man såklart anpassa sig till det.

Många gånger blir man uppfattad som mer autentisk och ärlig om man går klädd i precis det man vill. I och med att cirkulärekonomi är väldigt mycket uppe i tiden så är det en utmärkt idé att gå i second handaffärer och köpa sina kläder där. Det går såklart alltid bra att låna kläder ifrån ens vänner eller ordna klädbytarparty. Det brukar alltid ligga några ”guldkorn” i en sådan klädbunke. Visst är det mycket roligare att göra på det här sättet än att bara gå och köpa alla kläder i de stora kedjorna. Dessutom blir det ju så mycket billigare. Ut med slit och släng, in med återvinning.

Visste du att det faktiskt finns firmor som hyr ut kläder? På så sätt behöver du inte hela tiden köpa nya kläder men faktiskt göra miljön en tjänst samtidigt. Detta sätt att använda kläder på är på frammarsch och antagligen något som kommer bli vanligare och vanligare i framtiden.

Så släng ut alla modemagasin och sätt på dig det du har lust!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *