Ett smslån utan uc är en form av sms lån. UC står för UpplysningsCentralen, det är ett företag som gör kreditupplysningar. Att man kan låna utan UC betyder alltså att långivaren inte kommer att göra en kreditupplysning med hjälp av UpplysningsCentralen. Att de kommer att göra en kreditupplysning hos ett annat företag som jobbar med kreditupplysningar är dock ganska säkert.

I allmänhet är det dock ganska lätt att få ett smslån. Det är särskilt lätt om det är små belopp man lånar. Detta beror på att man tar ett smslån med endast sin inkomst som säkerhet, och inte en fysisk säkerhet som till exempel en bostad, bil eller annat kapitalföremål.

Vad är ett smslån?

Ett smslån utan uc är en form av privatlån. Privatlån har blivit mycket populära under de senaste tio åren eftersom de är så smidiga att ansöka om. Man kan ansöka när som helst under dygnet eller veckan och man kan ansöka om lånet oavsett var i världen man befinner sig. Efter att man ansökt om lånet får man svar direkt och om lånet beviljats kommer pengarna in på kontot inom bara några minuter. Det är denna snabbhet som gör låneformen så populär. En annan sak är att man kan använda pengarna man lånar till precis vad som helst.

Kan man använda pengarna man lånar till vad som helst?

När man tar ett snabbt smslån kan man använda pengarna man lånar till vad som helst. Det är inte som när man lånar till en bostad då det är underförstått, och krav på, att pengarna man lånar ska gå till att köpa en bostad. Att man inte behöver motivera vad man ska använda pengarna till när man tar ett smslån är en fördel som gjort att antalet smslån ökat så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *