Visst är det fantastiskt att åka bort? Att nästan helt spontant ge sig ut och se andra kulturer och breddgrader. Är du flexibel kan du spara mycket pengar på flygresorna. Det finns även en del allmänna tips som kan vara bra att känna till

Har du funderat på kakor när du söker efter flygbiljetter? Du är inte tokig om det känns som om flygpriset har förändrats efter att du har sökt det ett par gånger i din webbläsare. Baserat på kakor i din webbläsare ökar flygpriserna när en viss destination upprepas, Man vill få dig att dig boka flygningen snabbt innan priserna blir ännu högre. Sök alltid efter flyg inkognito eller i privatläge för att se de lägsta priserna.

Använd sökmotorer som specialiserat sig på flygresor. Det finns en mängd olika och det ändras emellanåt vilken av dem som lyckas ta fram de bästa priserna. Du kan också fundera på vilka tider på året och vilka veckodagar som är billigast att flyga. Tisdag har rykte för att vara en av de bästa dagarna att flyga på.

Särskilda erbjudanden

Sedan kan du hålla ett öga på de olika flygbolagen, många av dem lancerar med jämna mellanrum särskilda erbjudanden. Här gäller det att vara beredd att slå till när de kommer, eftersom dessa erbjudanden ofta är tidsbegränsade. Du ska mao boka din flygbiljett innan ett visst datum för att kunna ta del av erbjudandet.

I det läget kan det vara riktigt förargligt att nästan ha reskassan på plats. Med nästa lön kommer hela budgeten på plats, men flygbiljetten måste bokas innan lönedagen. Profilkredit är en lånefirma, där du som förstagångslånare som fyllt 20, kan låna 5000 kr. Har du allt annat på plats kan det vara värt att fundera på, i en sådan situation.

Sedan är det bara att packa väskan och ge sig ut i världen.

Post not found !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *